Amsterdam - Londen - Singapore

23 juli 2024 - Schiphol, Nederland

Vandaag start onze reis! We vliegen pas later in de middag en wat is dat relaxed! Deze ochtend ruimen we nog wat op en dan komt het lastigste gedeelte van de vakantie: Pixie wegbrengen. Zelf huppelde ze natuurlijk blij de Elzenlaan op en was niet onder de indruk van ons vertrek. Gelukkig maar!
Omdat we bij het online inchecken steeds een foutmelding kregen, gaan we vandaag op tijd naar Schiphol. Opa en oma brengen ons en komen binnen, terwijl wij nog midden in de militaire operatie zitten: “Check: de juiste schoenen aan, kleren mee, niets meer uit de tas, nee ook niets meer in de tas”, enz. Ze duiken even op de bank om naar dit tafereel te kijken.  Maar om half 1 zijn we alle vijf klaar en kunnen we vertrekken.
Vanwege de grote storing dit weekend, duurt het inchecken langer en helaas zijn er geen 5 stoelen naast elkaar meer vrij op de lange vlucht. Balen, maar het is niet anders.

Zodra we zijn opgestegen (op tijd!) gaan we alweer landen. In Londen kiest Riff een magneetje en eten we een broodje en dan is het alweer tijd om naar de gate te gaan. Wat een mensen passen er in zo’n A380! Vooral het kijken naar onze Engelse medepassagiers zorgt voor vermaak tijdens het wachten.
Eenmaal in het vliegtuig zit er een Nederlandse man naast onze kinderen en gelukkig wil hij zijn plekje met die van mij (1 schuine rij ervoor) ruilen. Heel fijn!

Na wat vertraging, gaan we de lucht in. Het slapen gaat niet makkelijk maar Feline en Riff pakken gelukkig aardig wat uurtjes.

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Chris Redmeijer:
    27 juli 2024
    Een hele, hele, fijne vakantie.
  2. Ella:
    2 augustus 2024
    Oh ja hoor… dat had je niet verteld….. de A380!!!! Wat vet! (Veel mensen ja… 850 om precies te zijn😜)
  3. Rogier:
    7 augustus 2024
    @Ella: Haha, ik had zelf geen idee totdat mijn oplettende schoonmoeder er een berichtje over stuurde hoor! Je kent me... ik en techniek... ;-)